среда, 19 ноября 2014 г.

Засідання клубу 28.10.2014 рік.
Відбулося  незвичайне  засідання клубу, так як до 
нас завітала гостя  -   Кушнікова Світлана Вікторівна, обласний координатор
україно-польського проекту "Шкільна академія  підприємництва". Наша гостя розповіла  всім присутнім про особливості цього співробітництва та перспективи. Світлана Вікторівна познайомилася з учасниками Шкільного клубу підприємництва  "БАЛАНС"  презентувала для юних підприємців гру «Cashflow».  Також Світлана Вікторівна  пояснила дітям правила гри, допомагала зрозуміти як краще діяти в різних ситуаціях, що виникали в процесі гри.  Дітям гра дуже сподобалася, вони були приємно здивовані за який проміжок часу можна вийти  з гри переможцем.





3 комментария:

  1. Шановні мої клубівці, доброго дня! Приємно бачити Вашу роботу! Хочеться дізнатися про Вас більше. Які теми цікаві розглянули на засіданні клубу? Чекатимемо від Вас інформації на блозі! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ОтветитьУдалить
  2. Шановні клубівці і опікуни Олено та Ліно, доброго дня! Знову переглядаю Ваш блог - лице Вашого клубу і навчального закладу - а тут новенького нічого... Чекаю від Вас повідомлень! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ОтветитьУдалить
  3. Шановні клубівці, доброго дня! Вже початок квітня, а Ваш запал, який був на початку, кудись зник. Не загубіться! Чекаємо цікавих ідей і нової інформації! Бажаю успіхів! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ОтветитьУдалить